Gezellig druk bij de Seniorenavond in Oes Café

IMG_9856

Het was gisteravond gezellig druk in de nieuwe residentie van De Dördouwers: Oes Café. Ruim vijftig bezoekers kwamen af op de door de carnavalsvereniging georganiseerde Seniorenavond die voor het eerst in de nieuwe residentie werd gehouden.

De Dördouwers zetten weer hun beste beentje voor om hun gasten te vermaken met allerlei wereldberoemde artiesten uit de eigen vaste groep. Het was een opeenvolging van leuk verklede artiesten met een flinke dosis humor. De optredens werden afgewisseld door de vrolijke klanken van rasartiest Chris Hof. Al gauw bleek de dansvloer te klein te zijn.

Al met al was deze avond een gezellige, geslaagde avond. De artiesten uit de groep komen zondag 2 maart terug op de Gala-avond van de Dördouwers om de boel op te luisteren, afgewisseld door gezellige muziek van DJ Arie Schwieters. De foto’s van de Seniorenavond vindt u hier.