Inschrijven optocht 2019

Op 4 februari 2019 is er van 19:00 uur tot 20:00 uur weer gelegenheid om uw Carnavalskar/Praalwagen aan te melden voor de optocht van 2019. De inschrijving is georganiseerd bij Oes Café aan de Veltmanlaan in Weiteveen.

Op deze avond kunnen karrenbouwers zich voor de optocht bij de Dördouwers in Weiteveen die wordt gehouden op zaterdag 2 maart 2019. Karrenbouwers krijgen dan een deelnamebewijs van de vereniging, wat hun toestemming geeft om aan de start van de optocht te verschijnen.

Voor de optocht op 2 maart zullen alle karren/wagens worden gecontroleerd op veiligheid, geluid, vermogen van het aggregaat en het gedrag. Voldoet je kar/wagen aan de voorwaarden, dan krijg je een startnummer. Karren die niet voldoen dienen de optocht te verlaten.

LET OP! HEEFT U GEEN DEELNAMEBEWIJS GEHAALD OP DE INSCHRIJFAVOND OP 4 FEBRUARI? DAN GAAT VOOR U DE OPTOCHT IN WEITEVEEN NIET DOOR!

Voor de overige optochten in de gemeente dient men zich op te geven bij de betreffende vereniging. Een startbewijs bij De Dördouwers in Weiteveen geeft geen recht om met andere optochten in de gemeente mee te doen.

Loopgroepen en individuen hoeven zich voor de optocht van De Dördouwers op 2 maart 2019 in Weiteveen niet op te geven. Deze mensen kunnen die dag om 9:00 uur hun startnummer ophalen bij het Bestuur bij het voormalig Zalencentrum (Vitez) aan de Zuidersloot 53.