Inschrijvingsavond voor Optocht 2017

Carnavalsvereniging De Dördouwers organiseert een inschrijfavond op dinsdag 6 februari 2017 van 19:00 uur tot 20:00 uur bij Oes Café aan de Veltmanlaan in Weiteveen.

Op deze avond kunnen karrenbouwers zich voor de optocht bij de Dördouwers in Weiteveen die wordt gehouden op zaterdag 25 februari 2017. Karrenbouwers krijgen dan een deelnamebewijs van de vereniging, wat hun toestemming geeft om aan de start  van de optocht te verschijnen.

Voor de optocht op 25 februari zullen bij de kruising Dordseweg – Zuidersloot alle karren worden gecontroleerd op veiligheid, geluid, vermogen van het aggregaat en het gedrag. Karren die aan de voorwaarden voldoen, krijgen een startnummer. Karren die niet voldoen dienen de optocht te verlaten.

LET OP! HEEFT U GEEN DEELNAMEBEWIJS GEHAALD OP DE KARRENBOUWERSVERGADERING OP 6 FEBRUARI? DAN GAAT VOOR U DE OPTOCHT IN WEITEVEEN NIET DOOR!

Voor de overige optochten in de gemeente dient men zich op te geven bij de betreffende vereniging. Een startbewijs bij De Dördouwers in Weiteveen geeft geen recht om met andere optochten in de gemeente mee te doen.

Loopgroepen en individuen hoeven zich voor de optocht van De Dördouwers op 25 februari in Weiteveen niet op te geven.

Deze mensen kunnen die dag om 9:00 uur hun startnummer ophalen bij het Bestuur bij het voormalig Zalencentrum (Vitez) aan de Zuidersloot 53.