Oproep Oudvorsten, -adjudanten en -prinsessen

Dit is een oproep voor alle Oudvorsten en hun Adjudanten of Prinsessen van de Dördouwers.

Ik zou graag wat vaker publiek optreden met alle voormalige hoogheden van De Dördouwers, bijvoorbeeld bij officiële gelegenheden van de Carnavalsvereniging. De dorpen om ons heen hebben meest allemaal een vereniging van Oudvorsten die elk jaar voor de gelegenheid hun pak nog eens aantrekken om deel uit te maken van het carnavalsgebeuren.

Nu wil ik er niet direct een vereniging van maken, maar het lijkt me leuk om bij bijvoorbeeld het Op- en aftreden met een grote groep in vol ornaat aanwezig te zijn om de huidige Prins en zijn Adjudant of Prinses uit te zwaaien en het nieuwe Prinsenpaar welkom te heten en eer te betuigen.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, behalve voor eigen consumpties natuurlijk. Lijkt het je wat en wil je ook wel meedoen? Stuur me dan even een mailtje via bernard@weiteveen.info. Ik houd alle deelnemers dan op de hoogte van de hoeveelheid opgaven, etc. Uw mailadres wordt niet bekend gemaakt. De opgaven zijn individueel. Was je Adjudant of Prinses, maar wil je Prins niet mee? Dan kun je je gewoon opgeven. Het lijkt me leuk om met een grote groep aanwezig te zijn.

Met vriendelijke groet,
Bernard Peters