Woord van de Prins

Beste carnavalisten

Op een avond kwam er een contactpersoon langs van C.V. De Dordouwers. Na een avond kletsen kwam het hoge woord eruit. Wil je prins carnaval worden van Weiteveen. Ik had dit nog niet verwacht, maar Antje zei meteen doen!!. Zelf twijfelde ik nog en wilde bedenktijd. Doe ik het wel of doe ik het niet. Maar na een paar dagen was ik aan het idee gewend. En heb ik de contactpersoon benaderd en heb hem medegedeeld dat ik het ging doen.

Rinus mijn adjudant zijn eerste vraag was, komt de prins van de Dordseweg? Dan wordt ik zijn adjudant. Toen kwam de tijd van stilhouden en alles regelen. Samen hopen wij met heel Weiteveen en niet te vergeten onze Jeugdprins Mayk en Jeugdadjudant Lars op een mooi carnavals jaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!               

Een driemaal donderend Dordouwers Alaaf

Prins Tinus de Tweede en Adjudant Rinus