Oes Café nieuwe residentie van De Dördouwers

dordouwersoescafe

Oes Café wordt de nieuwe residentie van Carnavalsvereniging “De Dördouwers” uit Weiteveen.

De huidige residentie, Zalencentrum Weiteveen, heeft te kennen gegeven te gaan stoppen met het uitbaten van hun horecabedrijf. Hierdoor kwamen De Dördouwers in de problemen, want het zalencentrum was jarenlang hun residentie. Met name ‘s zaterdags wordt het carnavalsfeest altijd druk bezocht en daarvoor is een zaal nodig die al deze mensen kan herbergen.

Omdat het allemaal op korte termijn is geregeld, moest er wel een datum worden verschoven. Het op- en aftreden stond in eerste instantie gepland op 9 november, maar omdat de familie Grummel van Oes Café op deze datum al iets anders geboekt had, wordt dit feest verschoven naar 23 november.

Het is in elk geval goed nieuws voor Weiteveen: Carnaval gaat door!