Inschrijven optocht

Carnavalsvereniging De Dördouwers organiseert een inschrijfavond op maandag 15 janurari 2018 van 19:00 uur tot 20:00 uur bij Oes Café aan de Veltmanlaan in Weiteveen.

Op deze avond kunnen karrenbouwers zich voor de optocht bij de Dördouwers in Weiteveen die wordt gehouden op zaterdag 10 februari 2018. Karrenbouwers krijgen dan een deelnamebewijs van de vereniging, wat hun toestemming geeft om aan de start van de optocht te verschijnen.

Voor de optocht op 10 februari zullen bij de kruising Dordseweg – Zuidersloot alle karren worden gecontroleerd op veiligheid, geluid, vermogen van het aggregaat en het gedrag. Karren die aan de voorwaarden voldoen, krijgen een startnummer. Karren die niet voldoen dienen de optocht te verlaten.

LET OP! HEEFT U GEEN DEELNAMEBEWIJS GEHAALD OP 10 FEBRUARI? DAN GAAT VOOR U DE OPTOCHT IN WEITEVEEN NIET DOOR!

Voor de overige optochten in de gemeente dient men zich op te geven bij de betreffende vereniging. Een startbewijs bij De Dördouwers in Weiteveen geeft geen recht om met andere optochten in de gemeente mee te doen.

Loopgroepen en individuen hoeven zich voor de optocht van De Dördouwers op 10 februari in Weiteveen niet op te geven.
Deze mensen kunnen die dag om 9:00 uur hun startnummer ophalen bij het Bestuur bij het voormalig Zalencentrum (Vitez) aan de Zuidersloot 53.