Karrenbouwersvergadering 13 januari 2015

Dinsdag 13 januari is de vergadering van carnavalsvereniging De Dördouwers, de karrenbouwers en een afgevaardigde van de gemeente om te praten over de handhaving van de regels voor carnavalsoptochten.

In deze vergadering wordt besproken hoeveel lawaai een carnavalswagen mag maken, hoe ‘zwaar’ een aggregaat mag zijn, veiligheid en het algemene alcoholgebruik tijdens de carnavalsoptocht.

Daarnaast is dit DE avond om je als individu of groep in te schrijven voor de optocht van Weiteveen op 14 februari. Van elke groep wordt een afvaardiging verwacht die zich inschrijft en daarbij ook ondertekent dat deze persoon/groep akkoord gaat met de regels van de optocht. Personen of wagens die zich niet aan het reglement houden worden geweigerd in de optocht. Hierbij kunnen fikse boetes worden uitgedeeld.

Wil je meedoen met de optocht? Zorg dan dat je aanwezig bent op 13 januari om 19:30 uur in Oes Café aan de Veltmanlaan 15 te Weiteveen.