Carnaval begint!

Het komend weekend is het zover: de start van Carnaval in Weiteveen.

Aanstaande zaterdag 18 maart trappen we om 13:45 uur af met de Kindermiddag. Van 13:45 uur tot 16:15 uur zijn alle kinderen van harte welkom in Oes Café. Clown Okidokie staat garant voor veel lol en entertainment. Tussendoor worden de kinderen getrakteerd op een warme hap en een glaasje prik en na afloop mag elk kind grabbelen!

’s Avonds staat om 20:00 uur het Seniorenbal gepland. Hiervoor zijn alle 55-plussers van harte uitgenodigd. Live muziek wordt afgewisseld met optredens van wereldberoemde artiesten onze werkende groep. We hebben weer allerlei leuke acts voor u ingestudeerd en met onze nieuwe leden kan dat wel eens voor verrassende, hilarische situaties zorgen… Mis het niet.
Vervoer is, net als andere jaren, geen probleem. Wilt u van huis opgehaald en na afloop weer thuis gebracht worden? Neem dan even contact op met de familie Van der Laan, telefoon 542287. Tot zaterdag!