Woord van de Oudprins

Goeiedag Carnavalsvierders!

Carnavalsjaar 2017/2018 was een geweldig jaar met natuurlijk weer een mooie optocht.

Dit jaar hebben we voor het eerst aan de optocht van Barger Oosterveld mee gedaan wat tevens een groot succes was. Ook het bijwonen van andere op-en-aftredens van andere verenigen was puik voor elkaar. En dit blijven we ook doen in de komende jaren als werkende groep.

Buiten de carnavalsdagen hebben we leuke feestjes en momenten gehad met de werkende groep, waaronder het tuinfeest bij Prins Rene in de tuin, maar ook was het gezellig tijdens de senioren- en het kindercarnaval. Ook dit jaar mochten we op verjaardag bij de oudste inwoner van Weiteveen en hebben we bruidsparen gefeliciteerd die al 50 en 60 jaar getrouwd zijn.

Tijdens onze aanwezigheid bij de Stadsprins in Barger-Compascuûm en het Dansmarietjesconcours in Haren in Duitsland (waar onze Dansmarietjes natuurlijk het beste waren) hebben we leuk contact gehad met andere verenigingen.

We pakken het dit carnavalsjaar met zijn allen op om er weer een super carnavalsjaar van te maken. Wij blijven bij de vereniging actief als bestuursleden en wensen onze nieuwe Prins Rinus de Tweede en Prinses Ingrid een mooi carnavalsjaar toe samen met Jeugdprins Lars en zijn Adjudant Mayk.

Wij bedanken de Dördouwers en iedereen die met ons carnaval heeft gevierd.

Prins René de Eerste & Adjudant Erik.