Woord van de Oudprins

zwartwoordoudprins

Eet, drink, ALAAF & opnieuw.
Zo hebben wij (ongeveer) onze carnavalsdagen ervaren. Wij vonden het een hele ervaring om niet alleen met de carnavalsdagen Carnaval te vieren, maar een heel jaar.

Buiten de carnavalsdagen hebben we leuke feestjes en momenten gehad met de werkende groep, maar ook was het gezellig tijdens de senioren- en het kindercarnaval. Ook dit jaar mochten we op verjaardag bij de oudste inwoner van Weiteveen en hebben we een bruidspaar gefeliciteerd die al 65 jaar getrouwd zijn.
Tijdens onze aanwezigheid bij de Stadsprins in Emmer Compascuum en het Dansmarietjesconcours in Ter Apel (waar onze Dansmarietjes natuurlijk het beste waren) hebben we leuk contact gehad met andere verenigingen.

Helaas zijn er dit jaar ook treurige momenten geweest, waar volgens ons velen van zijn geschrokken. Onze voorzitter, Marcel, is ziek geworden. Voor hem is er nog een lange weg te gaan. Wij leven met hem en de familie mee.

Het is wel mooi om te zien, wanneer er zoiets ernstigs gebeurd, velen klaar staan voor de vereniging. We pakken het dit carnavalsjaar met zijn allen op om er weer een verpletterend carnavalsjaar van te maken. Wij blijven bij de vereniging en wensen onze nieuwe Prins René de Eerste en Adjudant Erik een goed carnavalsjaar toe samen met Jeugdprins Miquel en zijn Adjudant Dylano.

Wij bedanken de Dördouwers en iedereen die met ons carnaval heeft gevierd.

Prins Peter de Tweede & Adjudant Freddy.