Woord van de Regent 2013

zwartwoordregentBeste Dördouwers

Voordat je het weet is het alweer zover. Het carnavalsjaar 2013 is alweer begonnen. Inmiddels zijn prins Bennie den Eersten en adjudant Tonnie alweer afgetreden, maar ook onze Jeugdprins Manuel en Jeugdadjudant Justin. Ik wil ze namens de Raad van Elf bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Maar ook de dames Jannie van Veghel en Joke Wevers nogmaals bedankt.
Onze nieuwe Prins en Adjudant zijn inmiddels alweer geïnstalleerd : Prins Gerrit-Jan den Eerste en Adjudant Henk, respectievelijk Gert-Jan en Henk Sluter.
Ik wens hen namens de Raad van Elf van harte welkom en een heel goed carnavalsjaar toe.
Inmiddels is de werkende groep alweer druk bezig met de verschillende activiteiten en playback stukjes voor de seniorencarnaval en de gala avond, want wij willen er ook dit jaar weer een paar knallende avonden van maken.
Beste ouderen/senioren wij hopen ook dit carnavalsjaar dat jullie in grote getale naar deze avond komen en als het mogelijk is ook verkleed, dat geeft meer sfeer aan zo’n avond. U kunt het alvast noteren, deze datum is op zaterdagavond 2 februari. Mocht u met vervoer zitten bel gerust H. Nijkamp 0524-542097, dan kunt u gehaald en weer thuis gebracht worden door de Raad van Elf. Verder wil ik de Weiteveense bevolking weer bedanken voor het doen slagen van verschillende acties, waar u aan meegewerkt hebt en dan niet te vergeten onze adverteerders en de mensen die een spontane gift hebben gedaan. Nogmaals ook namens de Raad van Elf bedankt.

Namens de Raad van Elf wens ik iedereen een voorspoedig 2013 toe en een geweldig mooi carnavalsjaar.

Regent Raad van Elf
Hein Nijkamp