Woord van de Voorzitter

zwartwoordvoorzitter

Het programmaboekje van C.V. de Dordouwers

Met het programmaboekje overzicht van 2015. Wij hopen dat u er regelmatig in kijkt om precies op de hoogte te blijven van het wel en wee van de vereniging.

We hebben met elkaar ons uiterste best gedaan om samen het komend carnavalsjaar tot een succes te maken.

Maar bij Carnaval hoort ook een optocht en daar zijn wij de hulp van de karrebouwers bij nodig. Wij voeren al jaren gesprekken met de gemeente over de optochten in de gemeente Emmen met daarbij alsmaar strengere voorschriften. Het afgelopen jaar heeft de gemeente beslist dat de regels beter moeten worden gehandhaafd. De gevolgen van het niet naleven van de regels zijn voor de vereniging zelf. Dat wij als vereniging de dupe zijn als iemand zich niet aan de voorschriften houdt en ik wil hierbij u verwijzen naar de site www.dordouwers.com. Dus karrebouwers 3 maal alaaf.

Inmiddels zijn op 15 november jl. oud Prins Dennis en Prinses Jolanda na een geweldig carnavalsjaar vol activiteiten afgetreden.

Onze nieuwe Prins Rhandy 1 en Adjudant Herman zijn opgekomen; alsnog van harte gefeliciteerd en een fijn carnavalsjaar.  Ook hebben wij dit jaar weer een Jeugdprins en Adjudant dit zijn Jeugdprins Justin en Jeugdadjudant Rowan ook jullie van harte gefeliciteerd en een fijn carnavalsjaar.

Om al een beetje in de toekomst te kijken: De vereniging bestaat in 2016 alweer 40 jaar. Zoiets red je niet alleen als vereniging, daarom wil ik alle sponsoren, vrijwilligers en iedereen die onze acties ondersteunen, bedanken voor het mogelijk maken van het carnaval elk jaar en mijn laatste dankwoord gaat uit naar onze residentie houder Robert en Mariët van OES CAFE voor hun inzet en gastvrijheid.

Ik wens iedereen een geweldig carnavalsjaar toe.

Voozitter Marcel van der Laan